Padellek för barn 4-6 år

Padelleken är en introduktion för att börja träna padel sen när man fyllt  7 år. Fokus ligger på täning av grovmotoriken med inblandning av boll och rack (rack finns att låna gratis).


Värsås Padelförening startades hösten 2021 av några föräldrar i Värsås som tycker att Padel är fantastiskt roligt och med viljan att denna sport ska vara tillgänglig för alla på ett strukturerat och utvecklande. Av dessa anledningar är det viktigt för oss att föreningen ska bygga på träningar med hög kvalité, alltid minst 1 st utbildad tränare på varje träning, samt ett långsiktigt tänkande gällande våra medlemmars utveckling och för padelsporten.


Värsås Padelförening är en 100% försäljningsfri förening! Det enda du som medlem behöver göra är att komma till träningen. Verksamheten bygger på gemenskaphet, glädje och med en förhoppning av att skapa ett livslångt intresse av den fantastiska sporten Padel.


Intresseanmälan är enbart för att hjälpa oss med planering m.m., ingenting är bindande och betraktas inte som en anmälan. Efter din anmälan kontaktar vi dig angående pågående, kommande träningar samt platser. Du som tränat hos oss tidigare har förtur på lediga platser.