Om oss

Värsås Padelförening startades hösten 2021 av några föräldrar i Värsås som tycker att Padel är fantastiskt roligt och med viljan att denna sport ska vara tillgänglig för alla  på ett strukturerat och utvecklande sätt för en rimlig kostnad. Av dessa anledningar är det viktigt för oss att föreningen ska bygga på träningar med hög kvalité, alltid minst 1 st utbildad tränare på varje träning, samt ett långsiktigt tänkande gällande våra medlemmars utveckling och för padelsporten.


Värsås Padelförening är en 100% försäljningsfri förening! Det enda du som medlem behöver göra är att komma till träningen. Verksamheten bygger på gemenskaphet och glädje med en förhoppning av att skapa ett livslångt intresse av den fantastiska sporten Padel. 


Vi bedriver vår verksamhet i Värsås Sportcenter. Här finns 1 st padelbana med riktigt bra underlag och ca 8 m i takhöjd. Huvudtränaren, Carl Nordqvist är en certiferad padeltränare som genomgått RPP:s CCC Level 1 (Competetive Coaching Course). Tillsammans med Värsås Padelförening har du alltså en stor möjlighet till en lång karriär inom Padel.


Värsås Padelförening är medlem i Svenska Padelförbundet och därigenom fokuseras verksamheten utifrån förbundets ambition som är att ligga i framkant inom barn-, ungdomspadel och padelutveckling. Därför har vi en certifierad padeltränare som huvudtränare och alltid minst 1 st utbildad tränare på våra träningar.


Orgnr: 802537-4425   Bankgiro: 5787-6922   Swish: 123-316 86 22

Styrelse

Mårten Rasch

Ordförande


Inga-Lill Andersen

Revisor


Tomas Anderstedt
Kassör

ekonomi@varsaspf.se

Alexandra Rasch
Ledamot

Robert Jansson

Ledamot

Frida Anderstedt

Suppleant

Tränare

Carl Nordquist

Huvudtränare

Tomas Anderstedt
Tränare barn/ungdom

Robert Jansson

Tränare barn/ungdom

Daniel Heurlin

Hjälpränare

Vi behöver fler tränare, är du intresserad av att hjälpa oss - kontakta info@varsaspf.se

Övriga funktioner

Niklas Jerne

Björn Perbring

Viktor Wärja

Stadgar, protokoll m.m.